ENGLISH
  Güncelleme: 22/11/2011

Bulgaristan- Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı İkinci Teklif Çağrısı

Ulusal Otorite görevinin Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından ifa edildiği "Bulgaristan- Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programının İkinci Teklif Çağrısı" Programı yönetmek ve uygulamakla görevli Ortak Yönetim Otoritesi, Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı tarafından duyurulmuştur.

Program kapsamında yer alan ve Ortak Operasyonel Program belgesinde potansiyel faydalanıcı olarak tanımlanan, Bulgaristan'dan Burgaz, Yambol ve Haskovo ile Türkiye'den Edirne ve Kırklareli'nde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar, söz konusu duyurunun beraberinde yayınlanan Başvuru Kılavuzunda belirlenen kurallara uymak şartıyla 16 Ocak 2012 tarihine kadar proje başvurusunda bulunabilirler.

Öngörülen toplam hibe tutarının 8.941.025 Avro olduğu teklif çağrısı kapsamında,  proje teklifleri Başvuru Kılavuzunda  Sürdürülebilir Sosyal ve Ekonomik Kalkınma ile Yaşam Kalitesinin Artırılması şeklinde ifade edilen iki öncelik alanına yönelik olmak durumundadır.

Söz konusu teklif çağrısı ile ilgili Bulgaristan ve Türkiye'de bilgilendirme faaliyetleri düzenlenecek olup, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda yer alan internet sitelerinden takip edilebilecektir:

Bulgaristan- Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı resmi web sayfası:

http://www.ipacbc-bgtr.eu/ ;

Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı resmi web sayfası

 http://www.mrrb.government.bg/ ;

Avrupa Birliği Bakanlığı resmi web sayfası

http://www.ab.gov.tr/

Başvuru Rehberinin Türkçe özeti önümüzdeki günlerde Bakanlığımız internet sitesinde yayınlanacaktır. Bakanlığımızın ilgili sayfasına ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız

Bulgaristan- Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programının resmi web sayfasına ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız

Söz konusu duyuruyla ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız


Güncelleme: 22/11/2011 / Hit: 9,389

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı