ENGLISH
  Güncelleme: 04/05/2011

Yeniden Yapılandırılma, Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi ve Finansal Katılım Proje Teklif Çağırısı

 Yeniden Yapılandırılma, Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi ve Finansal Katılım Proje Teklif Çağırısı

(Progress Programı)

Avrupa Birliği İstihdam ve Sosyal Dayanışma Programı (PROGRESS) kapsamında çalışma koşulları alanında "Yeniden Yapılanma, Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi ve Finansal Katılım" başlıklı teklif çağrısı yapılmıştır.

Programın Amacı: Bu teklif çağrısı, yeniden yapılandırmada yer alacak aktörlerin uzmanlıklarının geliştirilmesi, yeniden yapılanma sürecinde işyerinde sağlık ve refah koşullarının sağlanması için bilginin paylaşılması ve çalışanların mali katılımlarının desteklenmesine yönelik projelere açıktır.

Son Başvuru Tarihi: Başvurular için son tarih 26 Eylül 2011'den sonra başlayan faaliyetler için 14 Haziran 2011, 12 Aralık 2011'den sonra ancak 31 Aralık'tan önce başlayan faaliyetler için 6 Eylül 2011'dir.

Başvuru Kriterleri: Başvurular PROGRESS programına katılan ülkelerde bulunan kamu veya özel tüzel kişisi/kişileri tarafından yapılabilir

Hibe Miktarı ve Oranı: Bu çağrı için belirtilen toplam hibe miktarı 2.330.000 Avro'dur. Ayrıca, hibe programı doğrultusunda faydalanıcıların %20'ik oranda eş finansman desteği sunmaları beklenmektedir.

Projelerin Süresi: Faaliyetlerin süresi 12 aydan uzun olamaz.

 

Ayrıntılı bilgi ve belgelere http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=630&langId=en sayfasından ulaşılabilir.

 


Güncelleme: 04/05/2011 / Hit: 8,021

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı