ENGLISH
  Güncelleme: 22/09/2011

* Tekirdağ Valiliği'nden Örnek Proje

Tekirdağ Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinsayon Merkezinin , Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen "2010 Yılı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı" kapsamında destek almaya hak kazanan "'İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir'' projesi 21/09/2011 ile 21/01/2012 tarihleri arasında Tekirdağ il merkezinde uygulanacaktır.

 

Toplam bütçesi 108.395 TL olan proje kapsamında, Tekirdağ ilinde proje yazma ve proje yönetme kapasitesinin geliştirilmesi konularında çalışmalar yürütülecektir. Tekirdağ'ın tüm ilçelerindeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetim, sivil toplum örgütlerinin bünyesinde "Proje Ofisleri" oluşturulacaktır. Düzenlenecek eğitimler ile ildeki proje yazma kapasitesi artırılacaktır. Tüm bu faaliyetler aracılığı ile çeşitli fon kaynaklarına yönelik nitelikli projeler yazılması ve bölgeye yapılan aktarımın artırılması hedeflenmektedir.

 

Proje kapsamında düzenlenecek "Proje Hazırlama Eğitimleri", Tekirdağ Vali Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Mehmet ÇUHADAR tarafından  erilecektir. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Namık Kemal Üniversitesi'nden akademisyenlerin katılım sağlayacakları eğitimlerin hazırlık çalışmaları sona ermiştir. Haftada iki gün verilecek olan eğitimler üç ay boyunca devam edecektir.  ğitimlerin Eylül ayının son haftasında başlaması öngörülmektedir.


Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi için:

Tekirdağ Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi

http://www.tekirdagab.gov.tr/


Güncelleme: 22/09/2011 / Hit: 8,257

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı