ENGLISH
  Güncelleme: 24/10/2011

* "İnsanlar Yetişir Kurumlar Gelişir Projesi" Kapsamında AB Hibe Programları için Proje Yazımı Eğitimi

Tekirdağ Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinsayon Merkezi'nin, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen "2010 Yılı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı" kapsamında destek almaya hak kazanan "'İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir'' projesinin uygulanmasına 21 Eylül 2011 tarihinde başlanmıştır. Proje kapsdamında gerçekleştirilecek çeşitli eğitim faaliyetleri ile ildeki proje yazma kapasitesi artırılması hedeflenmektedir.

Proje kapsamında düzenlenen "Proje Hazırlama Eğitimleri", Tekirdağ İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Mehmet ÇUHADAR tarafından verilmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Namık Kemal Üniversitesi'nden akademisyenlerin katılım sağladıkları eğitimler üç ay boyunca devam edecektir. 

tekirdag_12_13ekim2011_pdy_1.JPG
Proje çerçevesinde, 12-13 Ekim 2011 tarihlerinde AB Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Uzman Yardımcılarından Sayın Ayşe Deniz ARICAN, "AB Mali Yardımları" ve "AB Hibe Programları için Proje Hazırlama Eğitimi" konularındaki sunumlarını gerçekleştirmiştir.

Tekirdağ/tekirdag_12_13ekim2011_pdy_3.jpg

Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Konfeans Salonu'nda gerçekleşen eğitimlere yaklaşık 80 kişi katılım sağlamıştır. Eğitimlerde AB Mali Yardımlar ve hibe sistemi, proje analiz ve planlama aşamaları ile AB hibe programlarına başvuruda izlenmesi gereken yollar konuları anlatılmış, katılımcılardan gelen proje yazımı ve yürütülmesine ilişkin sorular cevaplanmıştır.

tekirdag_12_13ekim2011_pdy_2.jpg


Güncelleme: 24/10/2011 / Hit: 7,637

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı