ENGLISH
  Güncelleme: 19/06/2012

* 18 Haziran 2012 Tarihli Mardin İli Birinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Türkiye'nin Avrupa Birliği katılım sürecinde gerçekleştirilen yasal ve idari reformların tam olarak hayata geçirilmesi, takibinin sağlanması, kamuoyu nezdinde Avrupa Birliğine üyelik sürecinin daha sağlıklı anlaşılabilmesi, Avrupa Birliği mali kaynaklarının kamu kurumları, sivil toplum örgütleri tarafından daha verimli kullanılması amacıyla Avrupa Birliği Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Dönem Toplantısı İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Şenol KOCA’nın başkanlığında 18 Haziran 2012 tarihinde Valilik Nişli Toplant salonunda kaymakamlar, il ve ilçe müdürlükleri, il ve ilçe proje ofisleri ile STK temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Şenol KOCA, Mardin ilinin AB Hibe Programlarından en üst düzeyde yararlanabilmesi için bugüne kadar yapılan çalışmaların ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda AB Projeler Koordinasyon Merkezi ve İlçe Proje ofislerinin yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca AB Projeler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü tarafından başvuru yapılabilecek teklif çağrıları ile ilgili bilgilendirmeler bulunuldu.


Güncelleme: 19/06/2012 / Hit: 6,452

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı