ENGLISH
  Güncelleme: 05/03/2010

Türkiye'nin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadınların ve Kadın STK'larının Güçlendirilmesi Hibe Programı (YENİ DUYURU)

 

GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafında yürütülen "Türkiye'nin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadınların ve Kadın STK'larının Güçlendirilmesi Hibe Programı"na ilişkin teklif çağrısı 1 Mart 2010 tarihinde sözleşme makamı olan Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından duyurulmuştur.

Türkiye'nin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadınların ve Kadın STK'larının Güçlendirilmesi Hibe Programının amacı toplumsal cinsiyet temelli ayrımcılığa, kadın haklarına yönelik ihlallere karşı mücadelede; kadının sosyal, siyasal ve ekonomik statüsünün yükseltilmesinde genel bilinç ve duyarlılık ve kapasite geliştirilmesidir. Bu çerçevede, söz konusu alanlarda faaliyet gösteren bölgedeki kadın STK'larının proje geliştirme ve yönetme kapasitelerinin geliştirilmesi amaçlamaktır. 

Toplam bütçesi 3.000.000 Avro olan Program ile ilgili başvuru koşulları için detaylı bilgilere hibe başvuru rehberinden ulaşılabilir. Hibe Programı için başvuru 30 Nisan 2010 saat 16:00'da sona ermektedir. Hibe başvuruları Merkezi Finans ve İhale Birimine yapılacaktır. Hibe Programı için gerekli rehber ve başvuru dokümanları aşağıda sunulmaktadır.

Başvuru Dokümanları

Diğer Bilgi Dokümanları


Güncelleme: 05/03/2010 / Hit: 4,035

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı