ENGLISH
  Güncelleme: 07/04/2008

Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı (YENİ DUYURU)

Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı

Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı  

(IPA Information and Communication Programme)

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım kapsamında aday ve potansiyel aday ülkelerde AB sürecinin daha iyi anlaşılması amacıyla Avrupa Komisyonu Genişleme Genel Müdürlüğü tarafından "Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı (IPA Information and communication Programme)" adı altında yeni bir hibe programı geliştirilmiştir. Program kapsamında AB üyesi ülkeler; aday ve potansiyel aday ülkeler ve Avrupa Komşuluk ve Ortaklık Programı üyesi ülkelerden tüzel kişi kuruluşların geliştirdikleri projelere hibe imkanı sağlanacaktır. Hibe programının toplam bütçesi 550.000 Avro'dur. Projelere sağlanacak;

  • en yüksek hibe miktarı 120.000 Avro
  • en düşük hibe miktarı 30.000 Avro

 olacaktır ve projenin toplam uygun maliyetlerin % 90'nını aşmayacaktır.

Hibe programı için son başvuru tarihi 17 Nisan 2008'dir. Başvurular Avrupa Komisyonunun Brüksel merkezindeki aşağıdaki adrese yapılacaktır:

EC Commission
Directorate General for Enlargement
Information and Communication Unit
Ms. G.Gauggel - Robinson
200, Rue de La Loi
B-1049 Brussels Belgium

Program rehberi ve diğer başvuru dokümanlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı (IPA Information and communication Programme) ile ilgili olarak Avrupa Komisyonu Sıkca Sorulan Soruları yayınlamıştır.

Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programı (IPA Information and communication Programme) Avrupa Komisyonu tarafından geliştirilen ve Avrupa Komisyonunun Brüksel'deki merkezi tarafından yürütülen bir programdır. Bu sebeple, Genel Sekreterliğimizin Katılım Öncesi Mali Yardım Bilgi ve İletişim Hibe Programının uygulanması ile ilgili olarak herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Ancak, Genel Sekreterliğimiz, Ülkemizdeki kuruluşların programa katılımını teşvik etmek amacıyla program ile ilgili gelişmeleri takip ederek kamuoyunu bilgilendirecektir. 


Güncelleme: 07/04/2008 / Hit: 16,464

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı