ENGLISH
  Güncelleme: 31/03/2008

Türkiye-AB Odalar Arası İşbirliği Hibe Programı (YENİ DUYURU)

Türkiye-AB Odalar Arası İşbirliği Hibe Programı

EUROCHAMBERS ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2006 yılı Katılım Öncesi Mali Yardımı çerçevesinde yürütülen "Sivil Toplum Diyaloğu: Türkiye-AB Oda Forumu Projesi" kapsamında yürütülecek Türkiye-AB Odalar Arası İşbirliği Hibe Programının teklif çağrıları duyurusu Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yapılmıştır.   

Türkiye-AB Odalar Arası İşbirliği Hibe Programının temel hedefi Türkiye'de TOBB'a bağlı odalar ile Avrupa Birliği ülkelerindeki odalar arasında kalıcı işbirliğinin geliştirilmesidir. Hibe Programının toplam bütçesi 2.250.000 Avro olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda sağlanacak hibe miktarı:

  • en yüksek 150.000 Avro
  • en düşük 50.000 Avro

olacaktır. Ödenecek hibe miktarı toplam bütçenin %90'nını aşamayacaktır.

Programa sadece TOBB'a bağlı olarak faaliyet gösteren odalar başvuru yapabilecektir. Başvuru sahiplerinin EUROCHAMBERS'ta temsil edilen Avurpa Birliği üye ülkeleri ve aday ülkelerinden en az bir oda ile ortak olarak başvuru yapması gerekmektedir.

Başvurular Merkezi Finans ve İhale Birimine yapılacak İngilizce olarak yapılacak olup, Hibe Programı için son başvuru tarihi 2 Haziran 2008 tarihidir.

Başvuru Dokümanları

Diğer Belgeler  (RAR Format - 478 KB)


Güncelleme: 31/03/2008 / Hit: 12,804

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı