ENGLISH
  Güncelleme: 15/09/2011

* 3 Ağustos 2011 Tarihli Osmaniye İli Üçüncü AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliği'ne katılım sürecinde gerçekleştirilen yasal ve idari reformların tam olarak hayata geçirilmesi, takibinin sağlanması, kamuoyu nezdinde Avrupa Birliği'ne üyelik sürecimizin daha sağlıklı anlaşılabilmesi, Avrupa Birliği mali kaynaklarının kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, özel kuruluşlar ve kişiler tarafından verimli kullanılması ve etkinliğin sağlanması için Vali Yardımcısı Mehmet Sadık TUNÇ başkanlığında kurulan "Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu" 2011 yılı 3.Toplantısı 3 Ağustos 2011 tarihinde yapıldı.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakamlar, il müdürleri, İl Özel İdare Genel Sekreterliği, belediye, üniversite, OTSO, Ziraat Odası yetkilileri ve ilgili sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Valilik İl Planlama Müdürlüğü AB ve Proje Koordinasyon Bürosu tarafından ilimizdeki AB çalışmaları hakkında genel bilgi verildi. Daha sonra Osmaniye İş Kurumu İl Müdürü Hamiyet ÖZKAYA, İş Kurumu tarafından AB ile ilgili geçmişte, şu anda yapılan ve ileriki tarihlerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Kurula katılanlar tarafından sonra görüş ve öneriler belirtilerek toplantı sona erdirildi.

osmaniye_03082011_udyk_3

osmaniye_03082011_udyk_3_1


Güncelleme: 15/09/2011 / Hit: 7,161

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı