ENGLISH
  Güncelleme: 14/05/2012

* 2 Şubat 2012 Tarihli Osmaniye İli Birinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliği'ne katılım sürecinde gerçekleştirilen yasal ve idari reformların tam olarak hayata geçirilmesi, takibinin sağlanması, kamuoyu nezdinde Avrupa Birliği'ne üyelik sürecimizin daha sağlıklı anlaşılabilmesi, Avrupa Birliği mali kaynaklarının kamu kurumları, üniversite, sivil toplum örgütleri, özel kuruluşlar ve kişiler tarafından verimli kullanılması ve etkinliğin sağlanması amacıyla İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Sayın Dr Mehmet Hüseyin Nail ANLAR başkanlığında "Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu" 2012 yılı 1. toplantısı 2 Şubat 2012 tarihinde yapıldı.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; ilçe kaymakamları, il müdürleri, belediye başkan yardımcısı, Üniversite yetkilisi, oda yetkilileri ve ilgili sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.   

Toplantı İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Sayın Dr. M. H. Nail ANLAR’ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Valilik İl Planlama Müdürlüğü AB ve Proje Koordinasyon Bürosu tarafından ildeki AB çalışmaları ve “Herkes İçin Erasmus” programının tanıtımı yapılarak 2012 yılında duyuruya çıkması beklenen hibe projeleri ve güncel hibe duyuruları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Ayrıca BROP kapsamında sözleşme aşamasına gelinen Valiliğe ait İŞGEM projesi ve duyuruya çıkmış olan Türkiye AB-Odaları ortaklık çağrısı hibe programı hakkında bilgi verildi.


Güncelleme: 14/05/2012 / Hit: 6,955

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı