ENGLISH
  Güncelleme: 11/11/2011

* Nevşehir AB Merkezi Avrupa'dan Stajyer Kabul Ediyor

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde üniversite öğrencileri Internship programı ile Avrupa Birliği konusundaki stajlarını Nevşehir'de yapmak istiyor.

Çek Cumhuriyeti, Litvanya, İtalya, Yunanistan, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki üniversitelerde Avrupa Birliği ile ilgili alanlarda öğrenim gören öğrenciler özellikle proje yönetimi ve eğitim yönetimi alanlarında staj yapmak üzere Nevşehir'i tercih ediyor.

Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler ve Koordinasyon Merkezi'nin Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde hizmet veren 16 üniversitede tanıtımları yapılarak öğrencilerin iletişim sağlamalarına ve staj başvurularını yapmaya olanak sağlıyor.

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nde Ağustos ayından bu yana Litvanya'dan 2 üniversite öğrencisi staj yapıyor. Önümüzdeki aylarda Polonya ve Letonya'dan da stajyer öğrenciler Nevşehir'e gelecek.

Son yıllarda Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Avrupa Dil Ödülü ve diğer programlarda önemli başarılar elde eden Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB proje Koordinasyon Merkezi işbirliğinde çok daha fazla sayıda üniversitede tanıtımların yapılması amaçlanıyor.

nevsehir_ab_merkezi_avrupadan_stajyer_kabul_ediyor

 


Güncelleme: 11/11/2011 / Hit: 8,834

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı