ENGLISH
  Güncelleme: 11/04/2023

Belediyelere Yönelik Karadeniz Havzasında SÖİ Programı Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otoritesi olduğu Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği (SÖİ) Programı Bilgilendirme Toplantısı, Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile program alanında yer alan 25 ilden katılan belediyelerin temsilcilerinin katılımıyla 10 Nisan 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Başkanlığımız Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sn. Bülent ÖZCAN ile Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Kayhan ÖZÜM’ün açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte, Sn. ÖZCAN konuşmasında ülkemizin kalkınma öncelikleri ile de örtüşen bu programa ayrılan fonlardan ülkemizin azami oranda yararlanabilmesi için yerel yönetimlerinizin bu süreçteki katkılarının önemini vurgulamıştır.
 

Etkinlikte, Başkanlığımız Sınır Ötesi İşbirliği Daire Başkanlığı uzmanları Karadeniz Havzasında SÖİ Programı 2021-2027 dönemi uygulaması ve Program altında 30 Mart 2023’te duyurusu yapılan proje teklif verme çağrısı hakkında katılımcıları bilgilendirmişlerdir.



 

Karadeniz Programı 2014-2020 döneminde yürütülen ve ülkemizden İstanbul Çekmeköy Belediyesinin ana yararlanıcı ortağı olduğu “CREA CENTERS” projesi hakkında belediye proje ekibinin deneyimlerini paylaştıkları örnek proje uygulaması oturumu ile devam eden etkinlik, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile sona ermiştir.

Toplantı kaydına ulaşmak için tıklayınız.
Toplantıda gerçekleştirlen sunuma ulaşmak için tıklayınız.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/04/2023 / Hit: 1,616

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı