ENGLISH
  Güncelleme: 23/08/2011

* 18 Mayıs 2011 Tarihli Manisa İli İkinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Manisa İli 2011 yılı ikinci UDYK toplantısı, 18.05.2011 tarihinde, İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Osman Ekşi başkanlığında İl Koordinatörü Necati Abalı ve Koordinatör Yardımcısı Ural Sevener ile birlikte İlçe Kaymakamları, İl Müdürlüklerinin Müdür veya Müdür Yardımcıları, Manisa Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi temsilcisi ile Manisa ilinde faaliyet gösteren çeşitli dernek, vakıf ve odaların temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda, ilk olarak, Şubat, Mart ve Nisan 2011 aylarında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapıldıktan sonra katılımcılara AB Hibe duyurularının nasıl takip edileceği hususunda bilgilendirmelerde bulunuldu. "Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliklerinin Arttırılması Projesine" ilişkin kısa bir sunum yapıldı.

Manisa İlinde, AB konusunda çalışan tüm kurum ve kuruluşlardan Kurumsal AB İrtibat Noktalarının iletişim bilgilerinin AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörlüne iletilmesi konusu ile AB projeleri yürüten kurum ve kuruluşlardan projelere ilişkin sunumlar talep edilmesi ve başarı öyküleri ve iyi uygulamaların paylaşılarak geleceğe dönük projeler için bir tartışma platformunun oluşturulması konuları kararlaştırıldı.

Toplantıda son olarak Celal Bayar Üniversitesinin hazırladığı ve Avrupa Komisyonu'na sunulacak olan  "Kadın Hakları ve Şiddetin Önlenmesi" konulu proje tanıtıldı.



 


Güncelleme: 23/08/2011 / Hit: 6,323

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı