ENGLISH
  Güncelleme: 08/08/2011

* 1 Ağustos 2011 Tarihli Tokat İli Üçüncü AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinin Avrupa Birliği Bakanlığı olarak adının değişmesinden dolayı yapılacak olan yazışmalarda yeni isim ve logolarının kullanılmasının gerekliliği hususu hakkında bilgi verilmiştir.

Açık Teklif Çağrılarına ilişkin bilgi verilmiştir, ayrıca bu teklif çağrılarının hangi web sitelerinden ne şekilde takip edileceği konusunda bilgi verilmiştir.

"Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Arttırılması Projesi"ne ilişkin kısa bir sunum yapılarak 2010 Yılı Faaliyet Raporuna da atıfla 2011 yılında İlimizin faaliyet raporundaki sayfalarına İlimizde yapılan AB ile ilgili tüm faaliyetlerin yansıtılabilmesi için İlimizde AB projeleri yürüten tüm kuruluşların faaliyetlerine ilişkin kısa bilgi notları, ilgili fotoğraflar ve proje listelerini, yıl içerisinde arşiv oluşturmak üzere tarafımıza iletmelerinin temin edilmesi için bir bilgilendirmeler yapılmıştır.

İlimizde AB konusunda çalışan tüm kurum ve kuruluşlardan Kurumsal AB İrtibat Noktalarının iletişim bilgilerinin güncellenerek Valiliğimize iletilmesine ilişkin bilgilendirme yapılması ve etkin bir iletişim platformu oluşturulmasına ilişkin ilimize özel yöntemler tartışılmıştır.

Valilik AB Proje Koordinasyon Ofisinin İlçe Kaymakamlık AB ofislerinin Bilgilendirme Toplantılarının yapılması ve iletişimin devamlılığının sağlanmasının önemi vurgulanmıştır.

Toplantıya katılan katılımcılara kısa konuşma süreleri tanınarak ortaya çıkan yeni fikir ve öneriler proje hazırlama noktasında dikkate almak üzere not alınmıştır.


Güncelleme: 08/08/2011 / Hit: 6,551

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı