ENGLISH
  Güncelleme: 04/03/2011

* Tokat'ta "Hayat Boyu Öğrenme Programı" Hayat Buldu

Merkezi Finans ve İhale Birimi 'Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi Hibe Projesi İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı' çerçevesinde, Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından hazırlanan Tokat Meslek Edindirme Kurumları - TOMEK projesi, AB Proje Delegasyonu'nda kabul edilerek Tokat'ta resmi olarak başladı. Tokat Belediyesi ve Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin ortak olduğu projenin, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (GOPÜSEM) bünyesinde yürütüleceği bildirildi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde hazırlanan ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Kadın İstihdamının Desteklemesi, hibe programı kapsamında kabul edilerek 29.07.2010 tarihinde sözleşmesi imzalanan TR07H1.02-001/PWE-343 referans numaralı ‘Kadın Dayanışması Odaklı Sürdürülebilir Mesleki Eğitim’ konulu hibe projesi ilimizde resmen başlamıştır. Tokat Belediyesi ve Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin de ortak olduğu proje çalışmasında, yöremizin ihtiyacı olan öncelikli mesleklerde kadınların mesleki eğitimi ve istihdamlarının temin edileceği bir işbirliği ağı oluşturulması amaçlanmıştır.

Bu iki projenin tanıtım ve seminer programı 26 Haziran Kültür Sarayı Konferans Salonunda 27 Eylül 2010 tarihinde yoğun katılımla gerçekleşti.

 


Güncelleme: 04/03/2011 / Hit: 7,964

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı