ENGLISH
  Güncelleme: 18/04/2023

Odalar ve Borsalara Yönelik Karadeniz Havzasında SÖİ Programı Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçeleştirildi

Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otoritesi olduğu Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği (SÖİ) Programı Bilgilendirme Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile program alanında yer alan 25 ilden katılan oda ve borsaların temsilcilerinin katılımıyla 18 Nisan 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Başkanlığımız Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Sn. Serdar ÖZTÜRK ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AB Projeler Müdürü Sn. Ahmet Çağrı PEKER’in açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte, Sn. ÖZTÜRK konuşmasında ülkemizin bu programa ayrılan fonlardan ülkemizin azami oranda yararlanabilmesi için oda ve borsalarımızın bu süreçteki katkılarının önemini vurgulamıştır.

Etkinlikte, Başkanlığımız Sınır Ötesi İşbirliği Daire Başkanlığı uzmanları Karadeniz Havzasında SÖİ Programı 2021-2027 dönemi uygulaması ve Program altında 30 Mart 2023’te duyurusu yapılan proje teklif verme çağrısı hakkında katılımcıları bilgilendirmişlerdir.

Karadeniz Programı 2014-2020 döneminde yürütülen ve ülkemizden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ana yararlanıcı ortağı olduğu “TEA-WAY” projesi hakkında belediye proje ekibinin deneyimlerini paylaştıkları örnek proje uygulaması oturumu ile devam eden etkinlik, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile sona ermiştir.

Etkinlik sunumları için lütfen tıklayınız


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 18/04/2023 / Hit: 1,854

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı