ENGLISH
  Güncelleme: 20/04/2021

Ufuk Avrupa Programı Teknoloji ve Yenilik Destekleri Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ankara Üniversitesi Teknokent Yönetici A.Ş. ve Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği (TGBD) iş birliğinde ve Ankara Üniversitesi Teknokent Yönetici A.Ş. ev sahipliğinde 20 Nisan 2021 tarihinde Ufuk Avrupa Programı Teknoloji ve Yenilik Destekleri Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Ülke genelinde tüm teknokentlerin ve teknoloji transfer ofislerinin davetli olduğu toplantı Ankara Üniversitesi youtube kanalından canlı yayınlandı.

Söz konusu toplantıda Teknokentler ve teknoloji transfer ofisleri bünyesindeki yenilikçi firmalar, KOBİler, start-uplardan oluşan katılımcılara Ufuk Avrupa Programı kapsamında girişimcilerimizin faydalanabileceği desteklere ilişkin bilgi verildi.

Toplantıda Ankara Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Petek ESKİOĞLU, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk İNALTEKİN, AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sayın Bülent ÖZCAN, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR ve TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal’ın açılış konuşmalarının ardından Ufuk Avrupa Programı kapsamındaki girişimcilik desteklerine ilişkin sunumlar yapıldı ve katılımcıların youtube üzerinden ilettikleri sorular yanıtlandı.

Teknokentler ve teknoloji transfer ofislerinin Ufuk Avrupa Programı kapsamındaki destekleri yakından takip etmeleri ve projeler geliştirmesinin firmalarımıza ve nihayetinde ülkemize olan faydalarının bir kez daha vurgulandığı toplantı 16:30’da sonlandı.

Toplantı youtube kaydıni izlemek için tıklayınız.

Ufuk Avrupa Programı detaylı bilgi için tıklayınız

Güncel Hibelere ulaşmak için tıklayınız

Ufuk Avrupa Programı ülke koordinatörü: TÜBİTAK’tır: https://ufuk2020.org.tr/tr


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 20/04/2021 / Hit: 3,989

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı