ENGLISH
  Güncelleme: 31/05/2017

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Yararlanıcıları için INTERACT'in 25.yılı Nedeniyle Düzenlenen Konferans

Sayın Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Proje Yararlanıcıları,

Bildiğiniz üzere INTERACT, tüm Avrupa’da sınır ötesi işbirliği programlarına destek sağlayan bir kuruluştur. Interreg adıyla da bilinen sınır ötesi işbirliği programlarının 25. yılını tamamlaması münasebetiyle INTERACT, 15 Eylül 2015 tarihinde Lüksemburg’da “Etkili Proje” (Project Slam) isimli bir konferans düzenlemektedir.

IPA sınır ötesi işbirliği projeleri de 7.  yılını doldurduğundan, düzenlenecek konferansa IPA programları kapsamında da katılım ön görülmektedir. Bu bağlamda, Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında uygulanan projelerin de katılım sağlaması beklenmektedir. Konferansta insanların hayatlarında belirgin değişiklik yapan projelerle ilgili bir oturum yapılacak ve başvuran projeler, “Etkili Proje “ (Project Slam)  kapsamında değerlendirilecektir.

Bu nedenle INTERACT, Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında yapılmış, etkili olmuş ve iyi uygulanmış projelerden oturum için örnekler beklemektedir. Oturuma projesi ile katılmak isteyen yararlanıcılarımızın aşağıdaki internet sayfasından başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru e-posta adresi: slam25years@interact-eu.net

http://www.interact-eu.net/new_newsletter/interreg25_project_slam/513/18952

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 tir.

Seçilecek olan projelere ödüller verilecektir.

Bizler de Programın yönetim kadrosu olarak başvurularınızı desteklemekteyiz.



Güncelleme: 31/05/2017 / Hit: 6,349

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı