ENGLISH
  Güncelleme: 11/12/2017

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik Madrid’de Akademi, Medya ve İş Dünyası Temsilcileri ile Bir Araya Gelecek

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik 27-28 Eylül 2017 tarihlerinde Madrid’de,  akademi, medya ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek.

Program kapsamında AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İspanya’nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Elcano Kraliyet Enstitüsü (Elcano Royal Institute) ile düzenlenecek “Gelecek: Avrupa ve Türkiye-AB İlişkileri” başlıklı toplantıda İspanyol akademisyenler, basın mensupları ile düşünce kuruluşu temsilcilerine ve İspanya İşverenler Konfederasyonu’nun (CEOE) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda Türk ve İspanyol işadamlarına hitap edecek.

Türkiye-AB ilişkilerinin değerlendirileceği söz konusu toplantılarda paylaşılacak fikir ve önerilerin, Türkiye ve AB’nin ortak geleceği açısından yol gösterici nitelikte olması amaçlanmaktadır.

Türkiye’nin Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) kapsamında gerçekleştirecek toplantılar, Avrupa 2016 yılında Kasım ayında Brüksel’de başlayan ve önemli Avrupa kentlerinde gerçekleşen “Sivil Toplum Buluşmaları” toplantıları serisinin devamı niteliğinde olacak.



Güncelleme: 11/12/2017 / Hit: 6,306

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı