ENGLISH
  Güncelleme: 11/12/2017

AB Bakanı Ömer Çelik’in Londra Ziyareti

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, temaslarda bulunmak üzere 12-14 Eylül 2017 tarihlerinde Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa ve Amerika’dan sorumlu Devlet Bakanı Sir Alan Duncan ile görüşmelerde bulundu.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Ensititüsü Chatham House’da Avrupa’nın geleceği üzerine bir konferans verdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Birleşik Krallık’da İslamofobi konusunda çalışmalar yürüten önde gelen kişilerle de çalışma öğle yemeğinde bir araya geldi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Londra ziyareti sırasında Birleşik Krallık basın organlarına da mülakatlar verdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in Londra temaslarında, Türkiye-AB ilişkilerindeki son gelişmeler, Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri, Birleşik Krallık’ın AB’den ayrılma süreci, terörle mücadele ve geniş çerçevede işbirliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/12/2017 / Hit: 4,512

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı