ENGLISH
  Güncelleme: 25/04/2013

* SEI VALİLİKLER PROJESİ: Mardin Eğitim İhtiyaç Analizi

“Valiliklerde AB Isleri Için Kapasite Olusturulmasi Projesi (VAB PRO)” kapsaminda Mardin Egitim Ihtiyaç Analizi çalismasi 10-12 Nisan 2013 tarihlerinde gerçeklestirildi. AB Bakanligi Uzmani Esil Inam ve Teknik Destek Ekibi uzmanlarinin katkilariyla yürütülen çalisma kapsaminda gerçeklestirilen mülakat ve odak grup toplantilari ile Mardin ilinin AB konularinda öncelikli ihtiyaçlari belirlenmeye çalisildi.

“Egitim Ihtiyaç Analizi Çalismasi, Mardin Belediye Baskan Yardimcisi Sayin Murtaza VARLIK ile yapilan görüsme ile basladi ve valilik AB ofisi ziyareti, Il AB Daimi Temas Noktasi Vali Yardimcisi Sayin Hüseyin AVCI, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Sayin Halil HOMAN, Ticaret ve Sanayi Odasi Genel Sekreteri Sayin Çetin SASA ve Dicle Kalkinma Ajansi Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Sayin Selim DURAN ile yapilan mülakatlar ile devam etti. Ayrica ildeki yerel aktör temsilcilerinin katilimi ile odak grup toplantilari gerçeklestirildi. Bu mülakatlar ve odak grup toplantilari ile Mardin’de yürütülen AB faaliyetleri ve AB mevzuati hakkindaki ihtiyaçlar, ildeki aktörlerin AB konularinda karsilastigi zorluklar belirlendi.

Ihtiyaç Analizi çalismasi diger illerde de uygulandiktan sonra ortaya çikacak ihtiyaçlar isiginda 20 ile yönelik Kapasite Gelistirme Faaliyetleri Is Plani olusturulacak ve proje faaliyetleri bu ihtiyaçlara göre uygulanacak.

SEI VALİLİKLER PROJESİ:  Mardin Eğitim İhtiyaç Analizi

Detaylı Bilgi İçin: http://www.vabpro.org/tr-tr/anasayfa.aspx (Sayfasına Başvurabilirsiniz)


Güncelleme: 25/04/2013 / Hit: 8,935

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı