ENGLISH
  Güncelleme: 17/09/2012

* AB Projeleri Değerlendirme ve Yönlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt Vali Yardımcısı ve İl AB Daimi Temas Noktası Mustafa Pala, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum temsilcileriyle 12 Eylül 2012 tarihinde bir toplantı yaptı. Pala Siirt'in AB hibe fonlarından yeteri kadar yararlanmadığını belirterek, proje üretebilen herkesle işbirliği yapacaklarını ve bundan böyle Siirt’ten daha fazla projenin hazırlanarak ilgili makamlara sunulacağını, hazırlanan ve çalışması yapılan projelerle ilgili ilerleme düzeylerinin de aylık toplantılarla takip edileceğini vurguladı.

Bundan böyle her ay kamu ve sivil toplum kuruluşları ile düzenli toplantı yapacaklarını kaydeden Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Siirt'te yeni bir heyecan ve motivasyonla yeni bir dönem başlatıyoruz. Amacımız AB hibe fonlarından maksimum düzeyde faydalanmaktır. Birçok eksiğimizi bu projelerle kapatabiliriz. Sivil toplum kuruluşlarından ve proje üretme becerisine sahip kamu kurumlarından bu işe yoğunlaşmasını istiyoruz. Yıl sonuna kadar her kurumun aktif hibe fonlarından faydalanarak en az bir proje Gerektiğinde Valilik olarak onlara destek vereceğiz." dedi.

AB Projeleri Değerlendirme ve Yönlendirme Toplantısı Yapıldı

Daha sonra Siirt Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Uzmanları Yusuf Eldemir ve Erol Avcı sunum eşliğinde şu anda açık olan hibe çağrıları hakkında bilgi aktararak çeşitli teknik bilgiler aktardılar.

Toplantıya ilde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

AB Projeleri Değerlendirme ve Yönlendirme Toplantısı Yapıldı


Güncelleme: 17/09/2012 / Hit: 6,708

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı