ENGLISH
  Güncelleme: 01/12/2011

* 25 Kasım 2011 Tarihli Kayseri İli Genişletilmiş AB UDYK Toplantısı

Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu Projesi "Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu Yereldeki Uygulamalar 2. Konferansı" ve Kayseri İli Genişletilmiş AB UDYK Toplantısı Düzenlendi.

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın yürüttüğü "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" çerçevesinde, Sivas Valiliği Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen, Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu Projesi kapsamında "Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu Yereldeki Uygulamalar 2. Konferansı" ve Kayseri İli Genişletilmiş AB UDYK toplantısı 25 Kasım 2011 tarihinde saat 14.00'te Kayseri Sanayi Odası Başkanlığı salonunda Kayseri İl AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu üyeleri ve ildeki çeşitli sivil toplum örgütü ve kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kayseri İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Sayın İbrahim Halil ÇOMATEKİN'İN Açılış konuşması ile başlayan konferans, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü Sayın İlksen Hilal YILDIR'ın "Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi" ve "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" hakkındaki konuşmaları ile devam etti.

Konferansta, Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcısı Sayın Melek GÜLŞEN "Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu"; Melikşah Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin KALYONCU   "Avrupa Birliği'nin Geçmişi ve Geleceği", Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) uzmanlarından Ahmet Emin KİLCİ ise "Kalkınma Ajansları ve ORAN Kalkınma Ajansı Destekleri" konularında birer sunum gerçekleştirdiler.



 


Güncelleme: 01/12/2011 / Hit: 7,116

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı