ENGLISH
  Güncelleme: 28/06/2022

Ufuk Avrupa Programı Özel Sektör Farkındalık Etkinliği İstanbul’da Gerçekleştirildi

Ufuk Avrupa Programı Özel Sektör Farkındalık Etkinliği, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu’nun katılımıyla, Koç Holding ev sahipliğinde 27 Haziran 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Koç Holding üst yönetimden temsilcilerin, topluluk şirketleri genel müdürlerinin ve özel sektörden seçkin temsilcilerin katıldığı toplantıda Ufuk Avrupa programı ve program kapsamında özel sektörün faydalanabileceği ar-ge imkânları tanıtıldı.

 

Toplantının panel bölümünde Koç Holding ve grup şirketlerinin Ufuk Avrupa programı kapsamında edindiği kazanımlar ve başarı hikâyeleri davetlilerle paylaşıldı. Bu kapsamda farklı ekosistemlerden katılımcılar ülkemizin bilim ve teknoloji alanındaki öncü rolünü, uluslararası piyasalardaki rekabet gücünü artırmak amacıyla Ufuk Avrupa Programı altında yer alan imkânları keşfetmeye davet edildi.

 

Ufuk Avrupa Programı ile ilgili detaylı bilgiye https://ufukavrupa.org.tr/tr adresinden erişilebilir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 28/06/2022 / Hit: 4,639

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı