ENGLISH
  Güncelleme: 03/07/2012

* 29 Haziran 2012 Tarihli Yalova İli İkinci AB UDYK Toplantısı

2012 yılı ikinci Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu (AB UDYK) toplantısı Yalova Vali Yardımcısı Sn. Cezmi Türk GÖÇER’in başkanlığında kurul üyelerinin katılımlarıyla 29 Haziran 2012 Cuma günü saat 09:30’ da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

yalova_2012_udyk2

AB UDYK toplantısı; Yalova AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Sn. Cezmi Türk GÖÇER’in açılış konuşmasıyla başladı. Cezmi Türk GÖÇER, açılış konuşmasında Avrupa Birliği ile ilgili bilgi verdi. Yalova Valiliği AB Projeleri ve Koordinasyon Merkezi Uzmanı Ersin HASPOLATLI yaptığı sunumda Yalova Valiliği AB Projeleri ve Koordinasyon Merkezi çalışmalarını kurul üyelerine aktardı ve açık olan hibe programları hakkında bilgi verdi. Yalova Valiliği AB Projeleri ve Koordinasyon Merkezi Uzmanı Mehmet KALKAN, 2012 yılında başvurusu kabul edilen projeler hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra soruları yanıtladı.

Toplantı sonunda kurulun ilerleyen günlerde yapacağı toplantılarda kurum temsilcilerinin alanlarında AB mevzuatını anlatacakları sunumlar yapmaları ve 2012 yılının üçüncü toplantısında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcilerinin sunumlarını yapmaları kararlaştırıldı. 


Güncelleme: 03/07/2012 / Hit: 6,401

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı