ENGLISH
  Güncelleme: 28/05/2013

* Malatya'da Proje Ofislerinde Çalışanlara yönelik PCM Eğitimi

Malatya Valiliği Avrupa Birliği Proje Ofisi tarafından Fırat Kalkınma Ajansı’na Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan “Proje Döngü Yönetimi” projesi Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye değer görülmüştür. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe kaymakamlıkları bünyesinde oluşturulan proje ofislerinde çalışan 95 kişiye Fırat Kalkınma Ajansı eğitim salonunda 06 Mayıs - 10 Mayıs 2013 tarihleri proje yazma eğitimi verildi.

Proje Uzmanı Musa ÇOPUR tarafından bir hafta boyunca devam eden eğitimlerde Avrupa Birliği proje formatına uygun proje hazırlama eğitimleri verildi. Eğitime katılanlara eğitim ve tanıtım materyalleri dağıtılarak, açılan hibe çağrılarının duyurularının yapılması ve koordinasyonun sağlanması amacıyla tüm katılımcıların iletişim bilgileri alınarak iletişim ağı oluşturuldu. 

Eğitimlerin sonunda katılımcılara eğitim sertifikası verildi. İlimizde proje kültürünün geliştirilmesi ve açılan hibe çağrılarına daha fazla proje hazırlanması açısından eğitimlerin önemli katkısı oldu. 


Güncelleme: 28/05/2013 / Hit: 7,604

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı