ENGLISH
  Güncelleme: 17/05/2023

Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı 1. Teklif Çağrısı Kapsamında Zonguldak’ta Proje Hazırlama Eğitimi Düzenlendi

Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki mali işbirliği çerçevesinde Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite sıfatıyla ülkemizdeki yönetimi ve uygulamasından sorumlu olduğu sınır ötesi işbirliği programlarından olan Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programının ilk teklif çağrısı 30 Mart 2023 tarihinde yayınlanmıştır. 4 Temmuz 2023 tarihine kadar açık olacak söz konusu çağrı kapsamında, Başkanlığımız tarafından Program alanında bulunan illerimizde potansiyel proje yararlanıcılarına yönelik bilgilendirme etkinlikleri ve proje hazırlama eğitimleri düzenlenmektedir.

Bu çerçevede,  Zonguldak Vali Yardımcısı Sayın Turgut SUBAŞI, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Hakan KUTOĞLU ve Başkanlığımız Sınır Ötesi İşbirliği Daire Başkanı Sayın Şebnem SÖZER’in açılış konuşmalarını yaptığı proje hazırlama eğitimi, 16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde Zonguldak’ta gerçekleştirilmiştir. Söz konusu etkinlik kapsamında ülkemizdeki Program alanına giren farklı illerden gelen potansiyel yararlanıcılar Karadeniz Havzası Programı ve ilk teklif çağrısının temel esasları, hibe başvuru paketi, proje başvuru süreci, sınır ötesi proje fikri geliştirme, proje müdahale mantığı, mantıksal çerçeve yaklaşımı gibi konularda bilgilendirilmiştir.

Etkinlik sunumları için lütfen tıklayınız. 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 17/05/2023 / Hit: 1,510

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı