ENGLISH
  Güncelleme: 09/06/2022

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde Sınır Ötesi İşbirliği Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Etkinliği Düzenlenmiştir

8-9 Haziran 2022 tarihlerinde Edirne ilimizde bulunan Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde, ülkemizin katılım sağladığı sınır ötesi işbirliği programlarının 2021-2027 döneminde proje sunmayı amaçlayan potansiyel yararlanıcılara yönelik bir proje hazırlama etkinliği düzenlenmiştir.

Eğitime Edirne ve Trakya yöresinde bulunan yerel yönetimler, merkezi idarenin bölgesel temsilcilikleri, üniversiteler, eğitim kurumları, iş destekleme kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarından proje uzmanları katılım göstermiştir. Katılımcılar, sınır ötesi işbirliği programları özelinde proje fikirleri yaratılması, proje faaliyetlerinin ve bütçesinin detaylandırılması ve proje formlarının doldurulması hususlarında bilgilendirilmiş, 2022 yılı sonu ve 2023 yılı başında duyurulacak teklif çağrıları için kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi sağlanmıştır. Teklif çağrıları, https://cbc.ab.gov.tr/, http://www.ipacbc-bgtr.eu/tr, https://blacksea-cbc.net/ ve https://www.enicbcmed.eu/  adreslerinden takip edilebilir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/06/2022 / Hit: 5,083

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı