ENGLISH
  Güncelleme: 17/12/2020

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ''Türkiye-AB Gümrük Birliğinin Güncellenmesi: Almanya ve Türkiye’den İş Perkspektifleri'' konulu çevrimiçi etkinliğe katıldı

AB İletişim Stratejisi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen “Türkiye-AB Gümrük Birliğinin Güncellenmesi: Almanya ve Türkiye’den İş Perspektifleri” konulu çevrimiçi etkinlik 17 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmaları Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur ve Almanya Federal Dışişleri Bakanlığından Büyükelçi Susanne Schütz tarafından yapıldı.

AB Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen’ın ana konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğin kapanış konuşması ise Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Gümrük Birliğinin güncellenmesinin iş dünyası bakış açısıyla ele alındığı bir panel gerçekleştirildi.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 17/12/2020 / Hit: 4,636

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı