ENGLISH
  Güncelleme: 17/06/2022

Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye’nin AB’nin Geleceğine Katkılarını Sivil Toplum Temsilcileri ile Birlikte Londra’da Değerlendirdi

Avrupa Birliği Bakanlığı, 9-10 Ocak 2017 tarihlerinde, Londra'da Türkiye ve İngiltere'den akademisyenlerin, medya ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla "TÜRKİYE-AB SİVİL TOPLUM BULUŞMALARI" başlıklı üç ayrı toplantı düzenledi.

 

Toplantıda Türkiye ve İngiltere'den sivil toplum temsilcileri bir araya geldi ve Türkiye-AB ilişkilerini mevcut konjonktürde değerlendirerek görüş alışverişinde bulundu. Bu toplantı serilerinde paylaşılan fikirlerin ve önerilerin, Türkiye ve AB'nin ortak geleceği açısından yol gösterici nitelikte olması hedeflenmektedir.

 

Avrupa Birliği İletişim Stratejisi'nin (ABİS) önemli paydaşlarından olan iş dünyası temsilcilerinin, akademisyenlerin ve medya mensuplarının bu toplantı serilerinde buluşturulmasına ilk olarak 29 Kasım 2016 tarihinde Brüksel'de başlandı ve 14-15 Aralık 2016 tarihlerinde Berlin'de yapılan toplantı serisiyle devam edildi. Londra'da gerçekleştirilen toplantıdan sonra Türkiye-AB Sivil Toplum Buluşmalarına diğer AB üye ülke başkentlerinde de devam edilecektir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 17/06/2022 / Hit: 12,578

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı