ENGLISH
  Güncelleme: 26/10/2023

Şehrinizdeki Akdeniz'i Fotoğraflayın Akdeniz’e Gitme Hakkı Kazanın

28 Kasım Akdeniz Günü, Program kapsamında bu yıl üçüncü kez kutlanıyor. 2021 yılında Gençler Zeytinyağı Tadıyor ve 2022 yılında Akdeniz Şarap Sergisi temalarıyla hayata geçirilen Akdeniz Günü’nün bu yılki teması ise Akdeniz Fotoğraf Yarışması olacak.

Yarışma, Interreg NEXT Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programının katılımcı ülkelerinden 18 ila 30 yaş arasındaki adaylara açık olup yarışmanın başlığı “Şehrinizdeki Akdeniz'i Bulun” olarak belirlendi. Adayların seçtikleri şehir ile Akdeniz ruhu arasındaki bağlantıyı gösteren en fazla üç orijinal fotoğrafı, katılım formunu, izin formunu ve kimlik belgelerini 10 Kasım 2023 tarihine kadar Google Form’a yüklemeleri beklenmektedir.

Akdeniz Ortak Ülkeleri ve Avrupa Birliği Akdeniz Ülkeleri olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek yarışmada her iki kategori için en fazla 10 fotoğraf arasından ön seçim yapılacak, seçilen fotoğraflar üzerinden halk oylaması gerçekleştirilecek. Kazananlar 28 Kasım 2023 Akdeniz Günü'nde programın sosyal ağlarında duyurulacak. Kazanan iki fotoğrafçı, fotoğraflarını Interreg NEXT Akdeniz Etkinliğinde sunmaya davet edilecek. Seyahat ve konaklama masrafları Program tarafından karşılanacak.

Katılım kuralları, fotoğraflarla birlikte gönderilecek ve adayların bilgileri ile doldurulacak katılım formu ve fotoğrafların yarışmayla ilgili kar amacı gütmeyen amaçlarla kullanılmasına izin veren izin formunun yanı sıra daha detaylı sorular için yarışmanın internet sitesi ziyaret edilebilir ya da  martinez_raqsai@gva.es e-posta adresi ile iletişime geçilebilir.



Güncelleme: 26/10/2023 / Hit: 2,197

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı