ENGLISH
  Güncelleme: 29/05/2013

Egemen Bağış Jean Monnet Bursiyerleri ile Buluştu

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı kapsamında Avrupa’nın en prestijli ve gözde eğitim kurumlarında öğrenimlerini tamamlayarak Türkiye’ye dönüş yapan yaklaşık 100 bursiyer 28 Mayıs 2013 tarihinde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice Ripert’in katılım sağladığı törende sertifikalarını aldılar.

Aile_fotografi_2011-2012

2011-2012 akademik yılı Jean Monnet bursiyerleri sertifika törenine, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, 1993-1995 Akademik Yılı Bursiyeri, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Eski Başkanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı, Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Dr. Mehmet Cangir, Dr. F.H. Burak Erdenir ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun da katıldı.

JM_hatirasi

Törende 1993-1995 Akademik Yılı Jean Monnet Bursiyeri, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Eski Başkanı Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bilgi ve deneyimlerini Jean Monnet bursiyerleri ile paylaştı.

Ayrıca Jean Monnet Burs Programından yararlanan 3 bursiyer de konuşma yaptı.

Konuşmasının ardından Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış bursiyerlere sertifikalarını verdi. Tören pasta kesiminin ardından sona erdi.

JM_pastasi


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 29/05/2013 / Hit: 9,048

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı