ENGLISH
  Güncelleme: 28/01/2013

Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. F. H. Burak Erdenir Tunus Heyetini Kabul Etti

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. F. H. Burak Erdenir Tunus Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı yetkililerinden oluşan heyeti kabul etti. Heyet üyelerine, Türkiye’nin müzakere süreci hakkında bilgi veren Sayın Erdenir, Tunus’daki son iç siyasi gelişmeler ve Tunus-AB ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Söz konusu heyet, Tunus’un Türkiye’nin AB sürecindeki deneyimlerinden faydalanmasını amaçlayan ve Bakanlığımız koordinasyonunda gerçekleştirilen söz konusu ziyaret kapsamında diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile de temaslarda bulunacak.

3 gün sürecek (28-30 Ocak 2013) programın ilk günü, Bakanlığımız yetkilileri tarafından “Türkiye-AB Müzakere Süreci”, “Mali İşbirliği”, “Bölgesel Kalkınma ve Sosyal Uyum” ile “Sivil Toplumla İşbirliği” konularında heyet üyelerine bilgi verildi.

Söz konusu heyet, 29-30 Ocak tarihlerinde, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA)’nın farklı bileşenleri ile ilgili bilgi almak ve uygulamaları yerinde görmek üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Ankara Kalkınma Ajansı’nı ziyaret edecek.  


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 28/01/2013 / Hit: 8,793

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı