ENGLISH
  Güncelleme: 21/12/2011

Anadolu Üniversitesinde Jean Monnet Burs Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Jean Monnet Burs Programı hakkında Anadolu Üniversitesi öğrencileri ve Eskişehir ilinde görevli kamu çalışanlarını bilgilendirmek amacıyla 21 Aralık 2011 tarihinde Anadolu Üniversitesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Jean_Monnet_bilgilendirme toplantisi

Anadolu Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri ile kamu çalışanlarından büyük ilgi gören toplantı Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ender Suvacı, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Cangir ve Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir'in açılış konuşmalarıyla başladı.

Jean_monnet_bilgilendirme_toplantisi

Açılış konuşmalarının ardından söz alan Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Bülent Özcan, 30 Ocak 2012 tarihine kadar başvuruları devam edecek olan Jean Monnet Burs Programının dünü bugünü konusunda katılımcıları bilgilendirdikten sonra, başvuru şartları ve seçim süreci hakkında detaylı bilgi aktardı.

Jean_Monnet_bilgilendirme toplantisi

Toplantı, Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Rüveyda Küçük tarafından yapılan "Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programının" tanıtım sunumuyla devam etti.

Toplantının ikinci yarısında, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Bülent Özcan tarafından "Avrupa Birliği Sürecinde Üniversitelere Sunulan Fırsatlar" konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 21/12/2011 / Hit: 13,899

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı