ENGLISH
  Güncelleme: 29/11/2011

Eskişehir ve Bingöl Valiliğinden AB İle İlgili Kurumlara Yönelilik Çalışma Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" kapsamında desteklenen "Yüzen Ada Kenti Avrupa Birliği'ne Doğru Yüzüyor" ve "Eskişehir AB'ye Hazırlanıyor" projeleri çerçevesinde Bingöl Valiliği ve Eskişehir Valiliği AB Birimleri personeli 28 Kasım 2011 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Merkezi Finans ve İhale Birimi'ni ziyaret etti.

Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü Sayın Hilal Yıldır ziyaretçilere Türkiye-Avrupa Birliği Müzakere Süreci ve yerelde yapılan çalışmalara ilişkin sunum yaptı. Sunumun ardından Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Sayın Bülent Özcan, Valilik AB Birimi temsilcileriyle yereldeki AB faaliyetleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

eskisehir_proje__kapsaminda_ab_kurumlarina_ziyaret

Programın ikinci bölümünde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nu ziyaret eden katılımcılar, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler, Basın ve Enformasyon Bölüm Başkanı Sayın Michael Miller ve Basın ve İletişim Yöneticileri Sayın Selda Paydak ve Sayın Ebru Taşkın'dan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Programın son bölümünde Merkezi Finans ve İhale Birimi'ni (MFİB) ziyaret eden katılımcılar, MFİB Hibe Bölümü Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih Yıldız ve İhale Bölümü Koordinatörü Sayın Barbaros Murat Köse tarafından "MFİB'nin, Türkiye'de Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilen Programlar Çerçevesindeki Rolü" hakkında bilgilendirildiler.

eskisehir_proje__kapsaminda_ab_kurumlarina_ziyaret

Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 29/11/2011 / Hit: 11,169

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı