ENGLISH
  Güncelleme: 28/07/2011

"AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar" Projesi Açılış Toplantısı

Sivil Toplum Diyaloğu - II Projesi Balıkçılık ve Tarım Bileşeni kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Sarıyer Belediyesi'nin "AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar" isimli projesi 18 Temmuz 2011 tarihinde Sarıyer Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Konağı'nda düzenlenen açılış toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantıya Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Makbule Okat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir, Adnan Ayber, Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hayati Kaptanoğlu, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, meclis üyeleri, Türk Deniz Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Bayram Öztürk, Balıkçılık kooperatifleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Marmara Belediyeler Birliği Çevre Yönetim Merkezi Direktörü Aynur Acar ve projenin paydaşlarından biri olan Avrupa Koruma ve Kalkınma Bürosu (EBCD) Balıkçılık Politikası Uzmanı Arianna Broggiato katılım sağlamıştır.

Proje sahibi kuruluş Sarıyer Belediyesi Başkanı Sayın Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Seçkin Özdemir, projenin ulaşmayı hedeflediği amaçlarına yönelik konuşma yapmışlardır.

Faaliyetlerini 12 ay boyunca sürdürecek,102.722 Avro bütçelik  proje kapsamında AB standartlarının yakalanması için stratejik plan oluşturulacak ve kurulacak olan Avrupa-Türkiye Balıkçılık iletişim ağı ile iyi uygulamalar ülkemize kazandırılacaktır.   


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 28/07/2011 / Hit: 12,467

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı