ENGLISH
  Güncelleme: 27/06/2011

ABGS ile Beyoğlu Belediyesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Şişhane'deki Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin açılışı Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından yapıldı. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptığı açılış konuşmasında Beyoğlu Gençlik Merkezinin kısa bir zamanda Beyoğlu gençlerinin, kültür ve sanatla buluşma noktası olacağını ifade etti.

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nde öğrenci değişim programlarından, çevre ve yaz kampına; kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarından, yaz yüzme okullarına; yelken okulundan, kültür gezisine; üniversite hazırlık kurslarından, üniversite tanıtım gezilerine kadar pek çok aktivite yürütülecek.

Belediyelerimizin AB ile ilgili konularda idari kapasitelerinin güçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması amacıyla Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülen "Belediyeler AB'ye Hazırlanıyor Projesi" kapsamında Avrupa Birliği Genel Sekreterliği ile Beyoğlu Belediyesi arasında 26 Haziran 2011 tarihinde işbirliği protokolü de imzalandı.

ABGS ile Beyoğlu Belediyesi Arasında İmzalan İşbirliği Protokolü

 

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından imzalanan Protokol ile Beyoğlu Belediyesi'nin açılışını yaptığı Gençlik Merkezi içinde tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak bir AB Bilgilendirme Ofisi kuruldu. Önümüzdeki dönemde AB Bilgilendirme Ofisi koordinasyonunda çeşitli zamanlarda bilgilendirme toplantıları, söyleşiler ve seminerler düzenlenecek; AB temalı yarışmalar yapılacak. ABGS, Ofisin hazırlayacağı her türlü dokümana destek sağlayacak; düzenlenecek etkinlikler için eğitmen desteğinde bulunacak.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 27/06/2011 / Hit: 12,612

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı