ENGLISH
  Güncelleme: 27/07/2010

Reform İzleme Grubu'nun 21. Toplantısı Yapıldı

Reform İzleme Grubu'nun 21. Toplantısı Yapıldı

 

 Reform İzleme Grubu'nun (RİG) 21. Toplantısı, İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay'ın ev sahipliğinde, Devlet Bakanı ve Başmüzakerecimiz Sayın Egemen Bağış, Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin ve Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile bugün Ankara'da gerçekleştirilmiştir.

 

Adalet Bakani Sadullah Ergin, Devlet Bakani ve Basmuzakereci Egemen Bagis, Icisleri Bakani Besir Atalay, Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay,
Dışişleri Bakanı  Ahmet Davutoğlu

 

Toplantıda, Başbakanlık, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve İnsan Hakları Başkanlığı'nın üst düzey yöneticileri de hazır bulunmuşlardır.

 

Öncelikli devlet politikamız olan Avrupa Birliği'ne (AB) üyelik sürecimizdeki en önemli unsurlardan biri de ülkemizde insan haklarının her alanda korunması, demokrasimizin güçlendirilmesi ve hukukun üstünlüğü ilkesinin geliştirilmesine yönelik siyasi reformlardır.

 

2003 yılında kurulan Reform İzleme Grubu (RİG), yoğunlaştırdığı faaliyetler ile siyasi reform sürecini yakından izlemekte ve reformları şekillendirmektedir. Reform İzleme Grubu, bugün yapılan toplantısında, AB sürecimize yönelik son dönemde yapılan çalışmaların yanı sıra önümüzdeki bir yılın perspektifini de ele almıştır.

 

 

Basın Bildirisi için tıklayınız

Fotoğraflar için tıklayınız

 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 27/07/2010 / Hit: 9,040

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı