ENGLISH
  Güncelleme: 25/02/2015

“Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi” Konulu Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı İzmir’de Düzenlendi

19 Şubat 2015 tarihinde, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından İzmirli sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, iş dünyası kuruluşları ve üniversitelerin temsilcilerinin katılımıyla “Türkiye’nin Yeni Avrupa Birliği Stratejisi” konulu Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı düzenlendi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır toplantı kapsamında Yeni AB İletişim Stratejisi ve müzakere sürecimize ilişkin değerlendirmelerini paylaştıktan sonra, samimi bir diyalog ortamında katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca, Yeni AB İletişim Stratejisi çerçevesinde yürütülecek projelerin finansmanı ile ilgili olarak, Erasmus+ Programı ve AB Katılım Öncesi Mali Yardım kapsamında sivil toplum kuruluşlarına verilen destekler konusunda bilgilendirme sunumları yapıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından “Güçlü bir sivil toplum ve güçlü bir Türkiye” anlayışıyla düzenlenen diyalog toplantılarının ilki, 400’e yakın sivil toplum kuruluşundan 2000’den fazla temsilcinin katılımıyla 26 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenmişti.

Bilgilendirme toplantısında yapılan sunumlar için:

Sivil Toplum Kuruluşları için AB Fonları

Türkiye-AB Mali İşbirliği


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 25/02/2015 / Hit: 13,681

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı