ENGLISH
  Güncelleme: 27/08/2012

* 9 Ağustos 2012 Tarihli Niğde İli İkinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Niğde ili 2012 yılı ikinci AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu toplantısı 9 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14.00’de Niğde Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya kurul üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda Niğde Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi uzmanlarından Sayın Bilgehan  Harmanşah tarafından 2012 yılı içerisinde başvurusu yapılıp açıklanan AB projelerinden Niğde iline ait olan 4 Comenius , 4 Erasmus ve 1 Gençlik projesi hakkında bilgi verildi.  Ayrıca AB Bakanlığı tarafından yürütülen “ İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor II – Bölgesel Projelere Destek Bileşeni “ kapsamından Adana Valiliği Koordinatörlüğünde Niğde, Aksaray ve Mersin valiliklerinin beraber yürüteceği “Tüketici Dostu İller” projesi hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi.

Halen açık olan hibe duyuruları hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından Niğde Valiliği tarafından yürütülen “Mahalli İdarelerde Mesleki Eğitim-MİME” adlı Leonardo da Vinci Vetpro Projesinin Almanya ve Letonya’da gerçekleştirilen hareketliliklerine ve sonuçlarına ait bir sunum yapıldı.  Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinden sonra toplantı sona erdi.


Güncelleme: 27/08/2012 / Hit: 6,997

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı