ENGLISH
  Güncelleme: 25/01/2012

İl Özel İdareleri AB'ye Hazırlanıyor Projesi Hayatboyu Öğrenme Programı Eğitim Semineri

İl Özel İdareleri AB'ye Hazırlanıyor Projesi kapsamında Hayatboyu Öğrenme Programı 2012 Ulusal Teklif Çağrısına başvuru hazırlığı içinde olan il özel idareleri ve valilik AB birimleri çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan eğitim semineri 19 Ocak 2012 tarihinde Antalya'da başladı.

il_ozel_idareleri_abye_hazirlaniyor_hayatboyu_ogrenme_18_01_2012

Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreteri V. Vali Yardımcısı Sayın M. Fahri AYKIRI'nın açılış konuşması ile başlayan eğitim semineri, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü Sayın İlksen Hilal YILDIR'ın "İl Özel İdareleri AB'ye Hazırlanıyor Projesi ve Yerelde Yürütülen Çalışmalar" konulu sunumu ile devam etti. Ayrıca, Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Hakan KARATAŞ tarafından "Avrupa Birliği ve Birlik Programları" konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

il_ozel_idareleri_abye_hazirlaniyor_hayatboyu_ogrenme_18_01_2012

İki gün sürecek eğitim boyunca Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı uzmanları tarafından Leonardo da Vinci ve Grundtvig programları hakkında detaylı bilgiler verilecek ve grup çalışmaları yapılacaktır.

il_ozel_idareleri_abye_hazirlanıyor_hayatboyu_ogrenme_18.01.2012

Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 25/01/2012 / Hit: 18,509

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı