ENGLISH
  Güncelleme: 02/11/2011

* "Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu" Projesi 'Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu Yereldeki Uygulamalar' Konferansı Düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın yürüttüğü "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" dahilinde, Sivas Valiliği Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen, Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu Projesi kapsamında, 26 Ekim 2011 tarihinde saat 14:00'te Sivas Sanayi ve Ticaret Odası konferans salonunda "Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu Yereldeki Uygulamalar" konulu bir konferans düzenlendi. Konferansta AB uyum sürecinde müzakere başlıklarından biri olan Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu hakkında ve AB, Tarım - Kırsal Kalkınma ve Kalkınma Ajanslarının Mali Destekleri hakkında bilgiler verildi. Konferansın açılış konuşmasını Sivas Vali Yardımcısı Veysel ÇİFTÇİ yaptı.  

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_projesi_bol_pol_yap_araclarin_koord_26_10_2011

Konferansta, Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı Melek GÜLŞEN, Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem DOĞAN, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Sivas İl Koordinatörlüğü Proje Yönetimi Birimi Amiri Mahmut ŞAHİN ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan Uzman Ahmet Emin KİLCİ konuşmacı olarak yer aldılar. Konferansın moderatörlüğünü Proje Koordinatörü Abdullah MISIRLIOĞLU yaptı. Konferansa KOBİ, STK ve kamu kurumların yoğun bir ilgisi ve katılım oldu.

Konferanslar, Yozgat İlinde (22 Kasım 2011), Kayseri'de ise 15 Aralık 2011 tarihinde düzenlenmeye devam edecektir.

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_projesi_bol_pol_yap_araclarin_koord_26_10_2011

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_projesi_bol_pol_yap_araclarin_koord_26_10_2011


Güncelleme: 02/11/2011 / Hit: 8,184

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı