ENGLISH
  Güncelleme: 18/06/2020

EaSI Programı Teklif Çağrıları Bilgilendirme Toplantısına davetlisiniz!

Ülkemizin katılım sağladığı AB Programlarından olan ve Başkanlığımızın ülkemizdeki koordinasyonundan sorumlu olduğu İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı, AB'de nitelikli ve sürdürülebilir istihdamın sağlanması, yeterli sosyal korumanın temini, sosyal dışlanma ve yoksullukla mücadele ile çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarına destek verilmesi amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından uygulanan Birlik Programıdır.

EaSI Programı kapsamında ülkemizden paydaşların istifade edebileceği teklif çağrılarına çıkılmaktadır. Bu bağlamda, yeni açılan İşçi/İşveren temsilcilerinin bilgilenme, istişare ve katılımcılık Sorumluluklarının Güçlendirilmesi başlıklı teklif çağrısı dahil olmak üzere, halihazırda açık olan 3 teklif çağrısı bulunmaktadır. Bu çağrılar aşağıda sıralanmıştır:

  1. Çalışanların İşe Yerleştirilmesinde İdari İşbirliğinin  ve Bilgiye Erişimin Güçlendirilmesi (VP2020/07)
  2. Endüstriyel İlişkilerde Uzmanlığın İyileştirilmesi   (VP2020/04)
  3. İşçi/İşveren temsilcilerinin bilgilenme, istişare ve katılımcılık Sorumluluklarının Güçlendirilmesi (VP2020/08)

Söz konusu teklif çağrılarının tanıtılması, çağrıya ülkemizden katılımın artırılması ve bu doğrultuda ilgili olabilecek kurumların teşvik edilmesi amacıyla 23 Haziran 2020 Salı günü saat 10:30’da Avrupa Birliği Başkanı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Faruk KAYMAKCI başkanlığında çevrimiçi EaSI Teklif çağrıları bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. 

 

Bahse  konu  webinar toplantımıza çalışma hayatının paydaşları olan Sendikalar, STKlar, Akademisyenler, Uluslararası Kuruluşlar, Kamu Kurumlarından ilgili kişiler ve AB  ve  Dış  İlişkiler  birimlerinden proje  hazırlamaya  yetkin uzmanların  katılımı  ve  söz  konusu çağrıların ilgili olabilecek iletişim içinde olduğunuz kurumlara duyurulması beklenmektedir.

Toplantıya katılım sağlayacak kişilerin    en geç 22 Haziran 2020 mesai bitimine kadar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kayıt olması beklenmektedir.

Webinar Toplantımızı aynı zamanda AB Başkanlığı facebook hesabı üzerinden de canlı yayın olarak izlenebilecektir.  www.facebook.com/ABBaskanligi

Toplantıya Kayıt için: http://actioevents.com/#/pages/eventdetail/22


Güncelleme: 18/06/2020 / Hit: 9,736

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı