ENGLISH
  Güncelleme: 09/11/2021

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı “Ortak Bir Sorun-İki Farklı Kültürel Perspektif” Projesinin Açılış Toplantısına Katıldı

“Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Programı”nın Altıncı Dönemi kapsamında desteklenen “Ortak Bir Sorun-İki Farklı Kültürel Perspektif” Projesinin açılış toplantısı 8 Kasım 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Toplantı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut açılış konuşmalarıyla başladı, proje tanıtım sunumu ve panel bölümüyle devam etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı “yaşlılık ve yaşlı bakımı” konularına odaklanan proje ile kurulan işbirliğinin önemine vurgu yaptı; bu ve benzeri konulardaki yeni çalışmaların Erasmus+ ve Ufuk Avrupa Programları gibi diğer AB destek mekanizmaları ile geliştirilebileceğinin altını çizdi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/11/2021 / Hit: 3,492

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı