ENGLISH
  Güncelleme: 26/04/2022

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile Birlikte Düzenlenen ''Gençlerle AB Buluşmaları'' Etkinliğine Katıldı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı AB Başkanlığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İ.İ.B.F. tarafından 22 Nisan 2022 tarihinde çevrimiçi olarak ortaklaşa düzenlenen, “Gençlerle AB Buluşmaları” etkinliğinde öğrenci ve akademisyenlerle biraraya geldi.

Türkiye-AB ilişkileri ve AB üyelik sürecinde gençlere yönelik fırsatların ele alındığı söz konusu etkinlikte, Sayın Bakan Yardımcısı Kaymakcı Türkiye’nin AB üyeliğinin hiçbir ülkenin AB üyeliğiyle karşılaştırılamayacak kadar değerli olduğunu vurguladı.

Sayın Bakan Yardımcısı Kaymakcı gençlerin her yönden kendilerini geliştirmelerinin, yabancı dil bilgilerini artırmalarının, topluma fayda sağlayacak çalışmalar yapmalarının öneminin altını çizdi. Bakan Yardımcısı Kaymakcı, Erasmus+, Jean Monnet Burs Programı ve Avrupa Koleji gibi imkanların bu anlamda çok değerli fırsatlar olduğunu belirtti.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 26/04/2022 / Hit: 3,949

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı