ENGLISH
  Güncelleme: 11/12/2017

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 18-19 Ekim 2017 Tarihlerinde AB Dönem Başkanı Estonya’nın Başkenti Tallin’i Ziyaret Edecektir

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, temaslarda bulunmak üzere 18-19 Ekim 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği Dönem Başkanı Estonya’nın başkenti Tallin’e bir ziyaret gerçekleştirecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Tallin ziyareti çerçevesinde Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid tarafından kabul edilecek, Estonya Dışişleri Bakanı Sven Mikser ile görüşecek ve çalışma yemeğinde bir araya gelecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ayrıca Estonya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Marko Mihkelson ile görüşecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Dış Politika Enstitüsü’nde  “Avrupa, Ortak Geleceğimiz, Türk Bakış Açısı” başlıklı bir konuşma yapacaktır.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Tallin ziyareti sırasında Estonya medyasına mülakatlar verecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in Tallin temaslarında, Türkiye-AB ilişkilerindeki son gelişmeler, Estonya’nın AB Dönem Başkanlığı, terörle mücadele ve ikili işbirliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır.



Güncelleme: 11/12/2017 / Hit: 7,057

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı