ENGLISH
  Güncelleme: 18/11/2014

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Brüksel Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, temaslarda bulunmak üzere 19 Kasım 2014 tarihinde Belçika’nın başkenti Brüksel’e bir ziyaret gerçekleştirecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Brüksel ziyaretinde, AB Komisyonu’nun Ulaştırmadan sorumlu üyesi Violeta Bulc; Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spordan sorumlu üyesi Tibor Navracsics; İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden sorumlu üyesi Christos Stylianides ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak, Brüksel’de yerleşik yabancı basın mensupları ile bir araya gelecektir.

Yeni AB Komisyonu’nun 1 Kasım 2014 tarihinde göreve başlamasının ardından AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın AB Komiserleri ile Brüksel’de temasları devam etmekte olup, görüşmelerde katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacaktır.

AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Brüksel temaslarının ardından 19 Kasım 2014 tarihinde resmi temaslarda bulunmak üzere Lüksemburg’a hareket edecektir. 



Güncelleme: 18/11/2014 / Hit: 6,674

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı