ENGLISH
  Güncelleme: 02/01/2024

Staj Olanakları

2022 yılıda yürürlüğe giren yeni Staj Yönergesi ile Bakanlığımızın hizmet birimlerinde staj yapacak kişilere yönelik başvuru, aranan şartlar ile staj sürecine ilişkin usul ve esasları yeniden düzenlenmiştir. Yeni Staj Yönergesi ve Staj Talep Formu’na aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Staj Yönergesi Link

Staj Talep Formu Link

Stajyer Aydınlatma Metni İndirmek İçin Tıklayınız(.pdf, 339 Kb)

Staj Seferberliği Uygulama Yönergesi linki:

DUYURU : 

Başkanlığımızda staj başvurusunda bulunmak isteyen Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan Ulusal Staj Programı kapsamında Kariyer Kapısından başvurularını yapmakla yükümlü olup başvuru tarihleri 28 ARALIK 2023 – 10 MART 2024'dür.

NOT: Staj Seferberliği kapsamında Kariyer Kapısından staj başvurusunda bulunan öğrencilerin başvuruları olumlu olduğu takdirde stajyer adaylarına davet maili gönderilir daha  sonra Staj Başvuru formu tarafımıza öğrenciler tarafından iletilmektedir. 

Staj başvuru linki: https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Kariyer Kapısı Başvuru Görsel 1Linki

Kariyer Kapısı Başvuru Görsel 2. Linki

#UlusalStajProgramı kapsamında 2024 yılı başvuruları başladı! Tüm staj imkânlarımızla biz de #SeninİçinSeferbiriz! @tccbiko @ulusalstajprg

NOT:

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Kariyer Kapısı Kararnamesi ile aşağıda belirttiğimiz ilanla ilgili olarak staj başvuruları açıldığına dair duyurusu yapıldıktan sonra yapabilirsiniz.

27/10/2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanarak yürürlüğe giren “2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı”nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden 2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Staj Seferberliği Projesi Kapsamında Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.

İlanları https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden takip edip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

 



 


Güncelleme: 02/01/2024 / Hit: 372,103

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı