ENGLISH
  Güncelleme: 28/01/2021

19. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası İlk Ortaklar Toplantısı Düzenlendi

11-14 Ekim 2021 tarihlerinde 19. defa düzenlenecek  Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası hazırlıkları kapsamında ilk ortaklar toplantısı 28 Ocak 2021’de çevrim içi yapıldı. Avrupa Komisyonu Bölgesel ve Kentsel Politika Genel Müdürlüğü (DG REGIO) ile Avrupa Bölgeler Komitesi (CoR) tarafından düzenlenen etkinlikte Başkanlığımız temsilcilerinin yanısıra Avrupa’nın farklı şehir ve bölgelerinden 500’e yakın katılımcı yer almıştır.

2021 yılı tematik alanları yeşil dönüşüm, uyum, dijital dönüşüm ve vatandaşların katılımı olan Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftasının dijital ortamda düzenlenmesi varsayılmakla birlikte pandemi şartlarının durumuna göre Brüksel’de fiziki ortamda gerçekleştirilme ihtimali de vardır.

AB ülkeleri ve AB Programlarına katılan IPA ve EFTA ülkelerinden şehir ve bölgeleri temsil eden kurumların Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftasında ortak olarak yer alabilmeleri için https://europa.eu/regions-and-cities/partners_en  adresinden 26 Mart 2021’ye kadar form doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

Ortak veya bölgesel ortaklık şeklinde katılım sağlayacak kurum ve kuruluşlar, hafta boyunca atölye, EURegionsTalk, bilgilendirme oturumları, Participatory Lab, Exhibitors’s Pitch ve sergi standı gibi oturum formatlarında etkinlikler düzenleyebilmektedir.

Etkinliklerde ortak olarak katılım konusunda partners@euregionsweek.eu adresinden ayrıntılı bilgi alınabilir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 28/01/2021 / Hit: 4,504

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı