ENGLISH
  Güncelleme: 19/10/2020

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı Erasmus Günleri Kapsamında "Erasmus+ Sohbeti"ne Katıldı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Erasmus Günleri kapsamında Ulusal Ajans ve AB Başkanlığı tarafından 16 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen “Erasmus+ Sohbeti”ne katıldı.

Telekonferans yöntemiyle düzenlenen sohbette bir konuşma yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Erasmus+ kapsamında 16 yılda vatandaşlarımız dahil olmak üzere 670 bin katılımcıya ulaşıldığını ifade etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Kaymakcı, “Erasmus sınırsız, önyargısız ve istikrarlı bir Avrupa'ya yapılan en değerli yatırımlardan biridir” dedi.

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı da toplantıda yaptığı konuşmada, “Ülkemizin Erasmus+ projesi yapma konusundaki çabasını görüyoruz ve herkese teşekkür ediyoruz. 16 yıldır eğitim ve gençlik için çalışıyoruz” dedi.

Erasmus Günleri, Avrupa çapında Erasmus+ projesi olan yararlanıcılar tarafından her yıl Ekim ayında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikler ve sosyal medya paylaşımları ile kutlanıyor.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 19/10/2020 / Hit: 3,908

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı